Alle våre kunder må registrere seg som brukere. Denne nettbutikken er passord beskyttet.

Vi oppdaterer nettstedet mange ganger daglig, inntil da vil kun våre brutto veiledende priser vises på nettbutikken.

Se også våre e-mail kampanjer / Månedens tilbud. Disse kampanjeprisene er naturligvis gjeldende. 

 

37 LED

 

 

Om LED lys

Hvordan en LED?
Begrepet LED står for "light emitting diode", eller light emitting diode. En diode er en positiv / negativ overgang, der elektronene kan strømme kun én retning. Av denne grunn, en halvleder diode som heter. Dioden sikrer at elektronene ikke tar samme vei tilbake.


En LED består av en anode og katode, der bekken renner, og en ledchip.Lyset fra en LED er ikke generert av oppvarming en wire (som kan være brutt), men elektraluminescentie. Dette betyr at fotoner (lys) utgitt av elektroner av energi endres under sin reise gjennom halvleder (diode). Det hele er omsluttet av en gjennomsiktig silikon linse, noe som sikrer at lyset er bare sammen. Vinkelen på strålen kan reguleres ved hjelp av ulike typer linse.

Ledkleuren

 

Den ledkleur avhenger av innholdet i materialer av LED er bygget. I utgangspunktet kunne lysdioder bare utføres grønt eller rødt lys. De var derfor først og fremst som et batteri indikator lys eller andre lys. Et gjennombrudd i midten forandret anvendelsen av lysdioder.


I den tiden var den blå LED oppfunnet. Denne fargen ble funnet av galliumnitride halvleder (GAN) til å bruke. Dette funnet er et gjennombrudd for ledtechniek. Ved en rød, blå og grønne kan lysdioder kombineres i en bolig er en lett helt til sending i alle regnbuens farger.

 

White Light er også en mulighet. Hvite LED kan lages av tre LED-farger sammen. En annen hyppig brukt metode er med en dyp blått lys (bølgelengde 440 nm) en fluorescerende belegg (fosfor) eksponering. De blå med gul fosfor resultater i hvitt lys.

 


Hvitt lys inn i tre ulike hovedfarger

Lumoluce® tilbyr hvitt LED-lys i tre farger: kjølig hvitt "," Natural White "og" varm hvit ". En vanlig påstand er at LED belysning kunne produsere kun sterilt lys sammenlignet med tradisjonelle former for belysning. Dette kravet er ikke basert på virkeligheten, fordi LED-lys kan ta alle mulige farger, derav 'varme' farge på et gammeldags lyspære (om ledkleur).Fordelene ved ledteknologi.

  • Betydelig energisparing og mindre varme utslipp
    Når en LED er mye mer energi til lys enn en lyspære. En vanlig pære, kraften konverteres til 5 prosent og 95 prosent lys varme.Dette betyr en enorm sløsing med energi. Når LED er opptil 40 prosent av energien omdannes til lys. Energien tapet er mye mindre med samme intensitet. Derfor, en LED krever mye mindre strøm enn en lyspære. Til sammenligning, LED en 4 watts lyspære fra en 25 watt erstatning.
  • Life - kommer til å 100x lengre enn en vanlig
    Livet til en LED er svært lang (50.000 til 100.000 timer) og er avhengig av varmen på LED. Lysdioder med høyere wattstyrke generere mer varme, og av denne grunn kjølt slik at levetiden til disse lysdioder ideelle. LED lamper er ikke utsatt for støt eller vibrasjoner, og er derfor svært sterk fordi de har ingen glødetråd som kan bryte. Nedenfor er en sammenligning av ulike belysning kilder levetid.


    Oversikt etter type lampe livet:
Type lamper Levetid i timer
LED-lys 30000-100000
Bulb 1000-2500
Lav volt halogen lamper 2000-15000
Høy volt halogen lamper 1000-4000
Lysstoffrør 10000-30000
Integrert ballast pære 2000-16000
Ekstern ballast pære 5000-12000
CDM-T lampe 5000-12000
 

 

 

 

 

 

 

 

Nye Elkotek Handel AS
Telefon: +47 66811610
Nettstedkart